Prijevod i lokalizacija internet stranica

Prijevodi internet stranica

Internet stranica je Vaš prozor prema svijetu. Ona je istovremeno i instrument za privlačenje kupaca. Ukoliko poslujete s inozemstvom, neophodno je da Vaša internet stranica bude prevedena barem na engleski jezik, odnosno na jezik zemlje čiju klijentalu želite privući. Kvalitetan prijevod Vaše internet stranice će značajno pridonijeti uspjehu Vašeg poslovanja, jer će usluge na stranici biti dostupne i razumljive stranim korisnicima.

Prevođenje internet stranica je posebna vrsta prijevoda koja uključuje profesionalne prevoditelje i web stručnjake. Pri tome nije dovoljno samo prevesti tekst nego ga je potrebno i implementirati na internet stranicu.

Takva vrsta pijevoda je osobito potrebna za tvrtke koja djeluju u sektoru turizma, budući da su njihovi klijenti većinom strani turisti.

Mogućnosti prijevoda internet stranica

Prijevod internet stranice uključuje:

povezivanje i konfiguraciju softverskog modula jezičnih verzija na Vašoj stranici (ukoliko je potrebno ugrađuje se CMS),
tagova (title, description, keywords i alt),
prijevod izbornika i drugih elemenata navigacije
prijevod netekstualnih elemenata – natpisa na crtežima (npr. elektronska karta), natpisa na grafičkim elementima, bannerima, itd.

Zašto se isplati naručiti usluge prijevoda od nas

Unicel zajedno sa svojim partnerima u mogućnosti je prevesti Vašu internet stranicu na bilo koji svjetski jezik i napraviti višejezičnu verziju vaše internet stranice. Prijevod će biti napravljen od strane profesionalnog prevoditelja i biti provjeren od izvornog govornika. Isto tako, prijevod će biti implementiran na stranicu od web stručnjaka koji će voditi računa o stilu stranice i paziti da se prevedeni tekst uklopi u opći dizajn.

Cijena prijevoda internet stranica

Trošak prijevoda internet stranica sastoji se od troškova prijevoda i troškova implementacije jezične verzije na Vašu internet stranicu. Točna cijena prijevoda može se utvrditi tek nakon dostave teksta i uvida u Vašu internet stranicu.